Uw specialist in dakisolatie & vochtbestrijding.

Dakisolatie Meulebeke

Trendy Home is dè vakman gespecialiseerd het isoleren van daken in Meulebeke en omgeving.

blaadjes trendyhome

Zolderisolatie: meer dan de moeite waard!

Als u de zolder isoleert, bespaart u al snel zo’n 500 euro op jaarbasis aan stookkosten. Zolderisolatie is de ingreep die zichzelf snel terugbetaald. Bovendien verhoogt het wooncomfort, als we het onderdak opvullen met isolatie en een dampscherm spannen, fenomenaal. De zolderruimte wordt dan een volwaardige leefruimte of prima opslagplaats. Niet alleen van de isolatiewerken, maar ook van de zolderinrichting zal u nog lang kunnen nagenieten. Trendy Home is al jaren actief in Meulebeke en omgeving.

blaadjes trendyhome

Laat nu uw dak of zolder isoleren en profiteer van een premie.

Reparatie aan of vernieuwing van het onderdak en de waterdichte bedekking, is één van de categorieën waarvoor Vlaanderen een renovatiepremie uitschrijft. Ook het aanbrengen van dak- of zoldervloerisolatie wordt in sommige gevallen ondersteund.

Woningen, en appartementen in Meulebeke die voor 1 januari 2006 op het elektriciteitsnet werden aangesloten kunnen bovendien nog een aanvullende premie dakisolatie aanvragen bij de netbeheerder, Fluvius. U komt in aanmerking voor deze premies als u de werken laat uitvoeren door een echte vakman, zoals Trendy Home.

trendyhome christ messiaen vochtbestrijding

15 jaar ervaring met dakisolatie in Meulebeke.

Geef uw zoldervloer of dakisolatie opdracht in ervaren handen. 15 jaar tevreden klanten kunnen getuigen van een correcte uitvoering van isolatiewerken. De isolatiewerken worden uitgevoerd door de zaakvoerder. Voor residentiële opdrachten maar ook als opdracht voor bedrijven in Meulebeke, is Trendy Home uw vakman. Wij hebben ervaring met zolderinrichting en gyprocwerken. Wij isoleren uw dak, plaatsen dampschermen, zetten gyproc wanden, werken schuine plafonds af en monteren valse wanden wel of niet met akoestische isolatie. Kortom Trendy Home zorgt voor de instapklare professionele herinrichting van uw zolder.

blaadjes trendyhome

Laat de isolatie van uw dak in Meulebeke over aan een echte vakman en contacteer Trendy Home voor een vrijblijvende en gratis offerte.