Dakisolatie

dè vakman gespecialiseerd in dakisolatie & vochtbestrijding

Zolder isolatie: meer dan de moeite waard!

Als u de zolder isoleert, bespaart u al snel zo’n 500 euro op jaarbasis aan stookkosten. Zolderisolatie is de ingreep die zichzelf snel terugbetaald. Bovendien verhoogt het wooncomfort, als we het onderdak opvullen met isolatie en een dampscherm spannen, fenomenaal. De zolderruimte wordt dan een volwaardige leefruimte of prima opslagplaats. Niet alleen van de isolatiewerken, maar ook van de zolderinrichting zal u nog lang kunnen nagenieten.

Nu is de tijd aangebroken om uw zolder te laten isoleren.

Reparatie aan of vernieuwing van het onderdak en de waterdichte bedekking, is één van de categorieën waarvoor Vlaanderen een renovatiepremie uitschrijft. Ook het aanbrengen van dak- of zoldervloerisolatie wordt in sommige gevallen ondersteund.

Woningen, en appartementen die voor 1 januari 2006 op het elektriciteitsnet werden aangesloten kunnen bovendien nog een aanvullende premie dakisolatie aanvragen bij de netbeheerder, Fluvius. U komt in aanmerking voor deze premies als u de werken laat uitvoeren door een echte vakman, zoals Trendy Home.

15 jaar ervaring met dakisolatie.

Geef uw zoldervloer of dakisolatie opdracht in ervaren handen. 15 jaar tevreden klanten kunnen getuigen van een correcte uitvoering van isolatiewerken. De isolatiewerken worden uitgevoerd door de zaakvoerder. Voor residentiële opdrachten maar ook als opdracht voor bedrijven, is Trendy Home uw vakman. Wij hebben ervaring met zolderinrichting en gyprocwerken. Wij isoleren uw dak, plaatsen dampschermen, zetten gyproc wanden, werken schuine plafonds af en monteren valse wanden wel of niet met akoestische isolatie. Kortom Trendy Home zorgt voor de instapklare professionele herinrichting van uw zolder.

Laat de isolatie van uw dak over aan een echte vakman en contacteer Trendy Home voor een vrijblijvende en gratis offerte.