Uw specialist in dakisolatie & vochtbestrijding.

Vochtbestrijding Pittem

Trendy Home is dè vakman gespecialiseerd in vochtbestrijding voor de regio Pittem en Egem.

blaadjes trendyhome

Opstijgend vocht in uw huis?

Bij stijgend grondwater in combinatie met vochtndoorlatende muren spreekt men van optrekkend of opstijgend vocht. Het water wordt opgenomen in de poriën van het metselwerk en doen zo het vocht opstijgen. Gevolg, uw muur in uw huis werkt als een spons. Het opstijgend vocht situeert zich net boven het grondoppervlak. In grondwater zitten kleine hoeveelheden oplosbare zouten die mee in de muren worden gezogen en achterblijven als het water verdampt. Zelfs wanneer het opstijgend vocht onder controle wordt gehouden door het aanbrengen van een vochtwerende verf zorgen deze grondwaterzouten ervoor dat uw muren vochtig blijven.
Trendy Home komt snel ter plaatse in Pittem om de oorzaken grondig aan te pakken.

blaadjes trendyhome

Kelderdichting in Pittem

Keldermuren die niet bestand zijn tegen de grote druk van grondwater vertonen meestal last van vochtinfiltratie of insijpelend water. Niettegenstaande dat woningen in Pittem er niet goedkoper op geworden zijn gaan er door vochtige kelders soms belangrijke woon of stockage ruimtes verloren.
Trendy Home kan door de juiste vochtbestrijdingstechnieken uw kelder terug ombouwen naar een bruikbare kelder en/of aangename leefruimte. Oude kelderdichtingen veroorzaken meestal condensatie waardoor uw muren nat, koud en vochtig. Om barsten en scheuren, die opnieuw vochtproblemen kunnen veroorzaken tegen te gaan, zorgen wij er eerst voor dat uw kelder een stabiele constructie en met vaste ondergrond wordt. Op die manier kunnen we met behulp van de juiste kelderdichtingen waterschade voorkomen en uw vochtproblemen in uw kelder definitief oplossen.

blaadjes trendyhome

Condensbehandeling

Condensatie in uw woning? Last van natte muren in regio Pittem en omgeving? Door een efficiënte ventilatie en de juiste constructie van uw huis kan u deze vochtproblemen voorkomen. In tegenstelling wat veel mensen denken ontstaan vochtproblemen niet door uw huis te isoleren. Ons vochtig klimaat zorgt ervoor dat vocht de grootste vijand van uw huis is. Vocht dat afkomstig is van regeninval of opstijgt vanuit de grond zijn de grootste boosdoeners bij vochtproblemen en schimmelvorming. Wassen, douchen, koken in combinatie met onvoldoende luchtventilatie kunnen ook vervelende vochtproblemen veroorzaken in uw huis.
Vocht dat van buiten komt, moet u uit de woning houden dit door de juiste constructie-aanpassingen te laten uitvoeren zoals injecteren, kelderdichting en geveldichting. Om de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren dient vocht binnen de woning naar buiten geventileerd te worden.

trendyhome christ messiaen vochtbestrijding

15 jaar ervaring met vochtbestrijding in Pittem.

Wij beschikken over de nodige apparatuur en expertise om uw vochtige muren professioneel te behandelen. Vervolgens injecteren wij, Trendy Home, uw muren met de juiste producten. Zo bieden wij u 100% garantie dat het opstijgend vocht definitief uit uw woning zal geweerd worden. Vanuit Lauwe zijn wij steeds snel ter plaatse voor een plaatsbezoek in Pittem.

blaadjes trendyhome

Laat vochtbestrijding in Pittem over aan een echte vakman en contacteer Trendy Home voor een vrijblijvende en gratis offerte.